KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

LEVERANSVILLKOR

Normal leveranstid är cirka 5-7 dagar.

Vi skickar beställningar med Posten eller annat fraktbolag. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.
Är paketet skrymmande, dvs tjockare än 3 cm och större än ett vanligt A4 kuvert så kan det vara för stort för en vanlig brevlåda och då får du en avi från Posten om att paketet kan hämtas hos ett postombud.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

FRAKTKOSTNAD

Fraktkostnad är 69:- Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket och DHL´s prissättning.
Vi förbehåller oss att kunna ändra fraktkostnaden om fel frakt debiteras.
Du kan också hämta ut dina varor på Olympiavägen 5, 66630 Bengtsfors – ring 070-3077927 för leverans överenskommelse.

ÅNGERRÄTT/REKLAMATION

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Du betalar själv returfrakten. För återbetalning – ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

BETALNINGSALTERNATIV

Faktura

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR, Allmänna dataskyddsförordningen.

SMS-UTSKICK

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.